Hulp nodig bij data en digitalisering?

Om de logistieke keten optimaal te ondersteunen hebben Beurtvaartadres, TLN en evofenedex aanvullende informatie en diensten m.b.t. digitalisering. Lees hier er hier meer over.

Beurtvaartadres staat al meer dan 90 jaar klaar voor de Nederlandse supply chain. Beurtvaartadres optimaliseert logistieke processen met innovatieve producten en gebruiksvriendelijke oplossingen. Zo helpen zij de keten tijd en kosten te besparen. Bij Beurtvaartadres ben je aan het juiste adres voor: de digitale vrachtbrief, import en exportzaken en een compleet assortiment vervoersdocumenten.

De uitdaging om Nederland bij de top van de logistieke wereld te houden, betekent een continue vernieuwing van bedrijfsprocessen, het zoeken naar verdergaande samenwerkingen in de keten en het bevorderen van vaak digitale voorzieningen. Maar zie deze uitdagingen maar eens te combineren met je ‘day-to-day’ werkzaamheden.

TLN wil je graag ondersteunen bij deze uitdagingen en heeft een innovatie team in het leven geroepen. Dit team volgt ontwikkelingen, bekijkt de toepasbaarheid van de ontwikkelingen in de sector en specifieke deelmarkten, informeert je hierover, inspireert en koppelt aanbieders aan je en andere leden om elkaar te helpen stappen te zetten.

  • Lees hier meer over wat TLN voor jou kan betekenen op het vlak van innovatie en digitalisering.

Digitalisering is niet iets wat je even erbij doet. Door het grote aanbod aan technieken en mogelijkheden weten organisaties vaak niet waar ze moeten beginnen en blijven investeringen uit en bestaat het risico om te investeren in verkeerde systemen die niet passen bij de situatie van de onderneming. Daarom heeft evofenedex de gratis Digiscan ontwikkeld.

Met de Digiscan vertelt evofenedex niet wat je moet doen, maar hoe je het aan kunt pakken.  Het doel van de Digiscan is jou te helpen stappen te zetten qua digitalisering om de druk op jouw logistieke operatie te verlichten. De uitkomsten van de Digiscan bieden je houvast voor je digitale plannen. Zo weet jij welke stappen gezet moeten worden om digitalisering effectief in te zetten in je bedrijf.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van evofenedex om op de hoogte te blijven over ontwikkelingen op het vlak van digitalisering.

In een week keuze uit vijf webinars

De webinars vinden live online plaats. Na inschrijving krijg je de unieke link naar het webinar waarbij je in staat bent om vragen te stellen via de chat.